Jim DeManche: Ajatuksiani Roswellista


Neljäntenä heinäkuuta 1947 jokin esine syöksyi karjalaitumelle pienen Roswellin kaupungin (New Mexico). Onko minun henkilökohtainen mielipiteeni se, että tämä tapahtui? Kyllä. Oliko tämä esine alkuperältään maanulkopuolinen? Mielestäni se oli. Monta sataatuhatta sanaa on kirjoitettu tästä tapahtumasta sellaisten henkilöiden toimesta, jotka ovat tehneet sen paremmin kuin minä.
Jim on kalifornialaisen CUFORS -järjestön johtaja


Entisenä lainvalvontaviranomaisena ja entisenä UFO Network -tukimusjohtjana olen päätellyt, että tämä yksinkertainen tulkinta on paras siitä, mitä tosiasiat kertovat.

Roswellin suhteen on syntynyt kaksi leiriä: He, jotka uskovat, että siellä tapahtui maahansyöksy ja he, jotka eivät usko sen tapahtuneen. Kirjoitettu on paljon puolesta ja vastaan: Roswell Incident (1980), The UFO Crash at Roswell (1991), Crash at Corona (1992), The Truth About the UFO Crash at Roswell (1994) ja The Roswell Encyclopedia (2000), The Real Roswell Crash Cover-up (1997) ja Roswell (2001).

On kiistaton tosiasia, että tuntematon tai tunnistamaton esine syöksyi maahan heinäkuussa 1947. Outoa on ollut se, että tästä asiasta kiista on jatkunut kuusikymmentä vuotta. Onko näyttöä olemassa, joka voisi osoittautaa avaruusolennon vierailleen? Kyllä, minä uskon, että on. Sellainen on ainakin lehdistötiedote, jonka laati luutnantti Walter Haut 9. heinäkuuta 1947. Samoin Jesse Marcel juniorin kertomus hänen isänsä toiminnasta ko. asiassa.

Hallituksen tarinat asiasta ovat muuttuneet, mutta tärkeimpien todistajien lausunnot ovat pysyneet muuttumattomina tapahtumasta lähtien.

Kesällä 2007 minulla oli suuri kunnia tutustua Jesse Marcel junioriin. Olimme "Bay Area UFO Expossa San Josessa, Kaliforniassa samanaikaisesti. Jesse Marcel, Jr. kertoi vilpittömästi ja rehellisesti kokemuksistaan yöllä, jolloin hänen isänsä toi kotiin palasia karjankasvattajan farmilta. Uskon, että hänen isänsä toi kotiin avaruudesta kotoisinolevaa materiaalia onnettomuustilanteen jälkeen. Uskon, että vuonna 1947 he tutkivat "mysteerimetallia", joka säilytti muotonsa vaikka sitä väänneltiin mutkille. Uskon, että pieni "I-palkki", jossa oli symboleja oli nuoren Jesse Marcelin kädessä.

Kolmenkymmenen lainvalvontaviranomaisvuoden kokemuksen perusteella olen hyvin varma todistajanlausunnosta, jonka antaa Jesse Marcel, Jr. Ja jos hän puhuu totta, niin suurella todennäköisyydellä myös enemmistö muista todistajista kertoo totuuden. 

Kuvassa Jesse Marcel, Jr. Jimin seurassa

Nyt sinun tulee määritellä itse kuka valehtelee! On erittäin suositeltavaa lukea Jesse Marcel juniorin kirja The Roswell Legacy (2007).

Lyhennellen toimittanut OP. Lue alkuperäinen englanninkielinen artikkeli Exo News Finland -sivulta (Klikkaa!)