Steve Bassett Suomen Ufotutkijat ry:n syysseminaarissa Päiväkummussa Orivedellä 26.-27.9.2009


Steven aihe:
UFO/ET -salailun lopettaminen, Eurooppa ja Obaman hallinto


Mitä tapahtuu Yhdysvalloissa, mikä näyttäisi osoittavan odotettavissaolevaa "salailun lopettamisilmoitusta" - avaruusolentojen läsnäolon ja sen vaikutuksen muodollista tunnustamista? Miten Eurooppa voi toimia tässä? Voisiko jokin Euroopan maa olla ensimmäinen, joka paljastaa salatut tiedot? Johtava 62-vuoden ufo / ET - salailun lopettamisen puolestapuhuja haluaa puhua asiasta meille ja kuulla, mitä mieltä olet.

Stephen Bassett, Paradigm Research Groupin ja X-PPAC -johtaja pitää aiheesta esityksen ja vastaa kysymyksiinne. Katso lisää aiheesta: www.faxonwashington.org.

PRG -sivuja:
www.paradigmresearchgroup.org
www.faxonwashington.org
www.x-conference.com
www.x-ppac.org

PRG tiedotusvälineissä:
www.paradigmresearchgroup.org / articles / PRGarticles.html

Stevenin Bio:
Stephen Bassett on johtava 62-vuoden Yhdysvaltain hallituksen ufo/ET -salailun lopettamisen puolestapuhuja. Tämä salailu koskee avaruusolentojen läsnäolon vaikutuksia ihmiskunnan kannalta. Hän on poliittinen aktivisti, kommentaattori ja kolumnisti. Hän on toimeenpaneva johtaja (Executive Director) Paradigm Research Groupissa ja aiheen parissa työskentelevän poliittisen komitean X-PPACin luoja, sekä Paradigmakellon kehittäjä ja X-konferenssien tuottaja. Hänen työnsä on ollut laajasti esillä tiedotusvälineissä.

SUTin ilmoittamaan ohjelmaan tulee muutos Steven osuuden takia...
Katso lisää täältä! (klikkaa)
Katso myös video Steven työskentelystä asian julkituomiseksi "suurelle yleisölle"!


Luokkakuvassa SUTilaisia ja muitakin ULTRA -päivillä.

Kaapattu Elinan lähettämistä kuvista by OP